Swissflex logo

Waarom Swissflex?

Zwitserse Kwaliteit voor een Gezonde Nachtrust
Bij Swissflex draait alles om hoogwaardige slaapsystemen die bijdragen aan een gezonde nachtrust. Ons assortiment omvat matrassen, lattenbodems, toppers en kussens, allemaal vervaardigd met materialen van de allerbeste kwaliteit. Elk product wordt met oog voor detail geproduceerd en ondergaat strikte kwaliteitscontroles, waardoor Swissflex de perfecte keuze is voor wie waarde hecht aan een goede nachtrust.

Highlights

Swissflex Lattenbodems

Een optimale nachtrust vereist meer dan alleen een goed matras. Ontdek de innovatieve Swissflex lattenbodems, zoals de Uni 20 en de Uni 22 Bridge. Lees verder om te begrijpen hoe deze lattenbodems zich aanpassen aan jouw lichaamsvorm.
Meest verkocht

de Swissflex die bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Den Herder met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste Swissflex en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.

Raak geïnspireerd door Swissflex  bij den Herder

Swissflex matrassen

Swissflex biedt een uitgebreid assortiment matrassen, waaronder de Versa 20 Geltex en de Versa 24 Geltex. Ervaar het gevoel van gewichtloosheid en ontdek hoe een matras van Swissflex zorgt voor een gezonde nachtrust.
Topmodel
10

Goede winkel met fijn personeel

Goed advies fijn niet opdringerig personeel. Laten je rustig eerst even rondkijken en als je wat wilt vragen ook de tijd voor je nemen.
- Dronten
528 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
10

Goede winkel met fijn personeel

Goed advies fijn niet opdringerig personeel. Laten je rustig eerst even rondkijken en als je wat wilt vragen ook de tijd voor je nemen.
- Dronten
528 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Swissflex afspraak

Swissflex, sinds 1949, blijft trouw aan haar filosofie van innovatie en hoogwaardige slaapsystemen. Bij Slaapspecialist Den Herder helpen we je graag bij het vinden van het perfecte Swissflex product voor jouw slaapbehoeften. Maak een afspraak voor persoonlijk advies en ontdek de wereld van Swissflex - waar kwaliteit en comfort samenkomen voor een verkwikkende nachtrust.
Advies

Voordelen van Swissflex

 • Complete en doordachte bedsystemen voor een gezonde nachtrust.
 • Hoogwaardige kwaliteit van het materiaal tot de verwerking.
 • Gepatenteerde technologieën voor een ergonomische lighouding.
 • Bedden met een stijlvol en individueel design.

Swissflex – Swiss Made Beds

Al meer dan 60 jaar staat Swissflex voor slimme bedsystemen van Zwitserse makelij. Onze bedframes, lattenbodems en matrassen tonen duidelijk Zwitsers vakmanschap en streven naar innovatie. Bij Swissflex creëren we individuele oplossingen voor slaapcomfort die functioneel, comfortabel en veelzijdig zijn.

Over Swissflex

Waarden

Bij Swissflex staan zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en kennis hoog in het vaandel. Deze waarden vormen de basis die ons streven naar innovatie stimuleert.

Merkbelofte

Uw slaapcomfort is onze ambitie. Vertrouw op onze merkbelofte: buitengewone geborgenheid. Geniet van uniek comfort van hoogwaardige Zwitserse kwaliteit.

Handwerk

Van begin tot einde met passie gemaakt. Swissflex geeft wereldwijd de toon aan voor slaapoplossingen van hoogwaardige kwaliteit.

Materialen

Onze veelzijdige stoffencollectie maakt persoonlijke vormgeving mogelijk, met materialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Geschiedenis van Swissflex

Sinds 1949 is Swissflex actief in het produceren van matrassen en lattenbodems. De oprichting van Matra AG in Bazel markeerde het begin van dit familiebedrijf. In 1976 begon de export naar andere Europese landen, waarna ontwerpers en productontwikkelaars Swissflex verder ontwikkelden tot een Europees slaapsysteem van topklasse.

Het Succes van Swissflex

Swissflex staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. De producten worden uitgebreid getest en continu geoptimaliseerd. Elk Swissflex matras is gemaakt van materiaal dat zich naar het lichaam vormt en optimale ondersteuning biedt. Lees verder om antwoord te krijgen op specifieke vragen over Swissflex.

Technologie achter Swissflex

Swissflex staat al tientallen jaren voor intelligente slaapsystemen van topkwaliteit. Zwitsers vakmanschap, technische expertise en passie voor innovatie komen harmonieus samen in onovertroffen eenheid. Lees verder om meer te ontdekken over de technologieën achter Swissflex.

Bridge®-technologie

Lekker liggen was nog nooit zo makkelijk! De nieuwe lattenbodems met Bridge®-technologie zijn revolutionair. De basis van deze technologie is een keten van veermodules, die de lattenbodem buitengewoon flexibel maakt. Lees verder voor een gedetailleerde uitleg van deze innovatieve technologie.

Veelgestelde Vragen Over Swissflex

 1. Is Swissflex goed?
  Ja, Swissflex staat bekend om zijn hoogwaardige slaapsystemen en heeft een lange geschiedenis van kwaliteit en duurzaamheid.
 2. Wat kost een Swissflex bed?
  De prijs van een Swissflex bed varieert afhankelijk van het model, de afwerking en de gekozen opties. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.
 3. Waarom Swissflex Sense?
  Swissflex Sense biedt een unieke ervaring van geborgenheid en comfort. Ontdek hoe Sense bijdraagt aan een gezonde nachtrust.
  Wat is Gomtex?Gomtex is een materiaal dat gebruikt wordt in Swissflex matrassen. Lees verder om te begrijpen wat Gomtex uniek maakt en hoe het bijdraagt aan slaapcomfort.

Swissflex

Swissflex, sinds 1949, blijft trouw aan haar filosofie van innovatie en hoogwaardige slaapsystemen. Bij Slaapspecialist Den Herder helpen we je graag bij het vinden van het perfecte Swissflex product voor jouw slaapbehoeften. Maak een afspraak voor persoonlijk advies en ontdek de wereld van Swissflex – waar kwaliteit en comfort samenkomen voor een verkwikkende nachtrust.

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 - 17.00
Zaterdag 23 december van 9.30 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur