elke nacht goed, elke dag beter

Ben je op zoek naar een nieuw bed, matras of hoofdkussen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Word je regelmatig wakker tijdens de nacht of heb je rugklachten of pijn aan je nek? 

Doe dan nu de gratis sleepimage meting. Deze unieke methode geeft je nieuwe inzichten in je lichaamsvorm. Aan de hand van een uitgebreide intake samen met een van onze slaapspecialisten en het maken van een scan bij ons in de winkel, stellen wij het beste slaapcomfort voor jou samen. Natuurlijk kan dit slaapcomfort aangepast worden aan jouw, individuele wensen en slaapbehoeften. 

Waarom de sleepimage meting?

De sleepimage slaapmeting, is ontwikkeld door 3 slaapspecialisten waarvan de families al generaties in het slaapvak zitten. Met al die kennis en ervaring is een onafhankelijk meetsysteem ontwikkeld, sleepimage. De sleepimage methode zorgt ervoor dat met het juiste advies op basis van jouw slaapwensen, lichaamsvorm en slaapgedrag.. je een bed of matras koopt dat bij je past. Als een matras goed bij je past, slaap je rustiger (want minder drukpunten) en kan je dus langer in je diepe slaap herstellen. De sleepimage meting voorkomt ook klachten zoals: Nekklachten, schouder en rugklachten, heupklachten en tintelende handen en armen.

'Wist je dat 60% van de mensen op een verkeerd matras wakker worden?'

Lekker slapen is een fluitje van een cent met sleepimage

Slapen lijkt misschien nutteloos en je wordt er lui van maar dat is het zeker niet. Onze spieren, hersenen, armen en alle cellen in ons lichaam hebben dagelijks de nodige rust nodig om te kunnen herstellen van de nodige inspanning overdag. Om dit iedere nacht optimaal te kunnen doen, heeft je lichaam een goede ondersteuning nodig. Dat kan alleen maar met een bed en matras die op jouw lichaam zijn ingesteld en zo ondersteuning kan bieden waar jij het nodig hebt.

Lekker slapen een fluitje van een cent met Sleepimage

Slapen lijkt misschien nutteloos en je wordt er lui van maar dat is het zeker niet. Onze spieren, hersenen, armen en alle cellen in ons lichaam hebben dagelijks de nodige rust nodig om te kunnen herstellen van de nodige inspanning overdag. Om dit iedere nacht optimaal te kunnen doen, heeft je lichaam een goede ondersteuning nodig. Dat kan alleen maar met een bed en matras die op jouw lichaam zijn ingesteld en zo ondersteuning kan bieden waar jij het nodig hebt.

Met de sleepimage krijg jij antwoord op welk bodytype jij bent

Ieder mens is uniek, zo ook het lichaam dat wij hebben. Toch zijn er een aantal bepalende factoren waar wij extra op letten wanneer we op zoek gaan naar het perfecte matras of hoofdkussen voor jou. Deze factoren hebben wij samengebracht in vier verschillende bodytype. Dit maakt jouw zoektocht een stuk makkelijker en brengt je een stap dichter bij de perfecte nachtrust.

Bodytype Groen

Als je het figuur van een zandloper hebt, Zijn zowel je schouder en heup partij breder dan je taille. Je hebt dus ondersteuning nodig in je taille en je hebt ruimte nodig voor je schouder en voor je heup.

Bodytype Blauw

Een persoon met dit lichaam heeft brede schouders, een smalle taille en smalle heupen. We noemen dit bodytype ook wel een omgekeerde driehoek. Je wilt graag veel ruimte creëren bij de schouder en tegelijkertijd ondersteuning bieden in de taille en bij de heupen.

Bodytype Paars

Typerend voor deze groep is dat de schouders, de taille en de heupen ongeveer allemaal breed zijn. Deze mensen zijn vaak wat lichter of juist wat zwaarder maar hebben allemaal recht postuur.

Bodytype Oranje

Dit model kenmerkt zich door een breed onderlichaam en een smal bovenlichaam. Je heupen, dijen en bovenbenen zijn in vergelijking met je schouders aan de brede kant. Je wilt een wat soepelere heupzone hebben maar tegelijkertijd heb je smalle schouders dus zul je de schouderzone minder voelen.

sleepimage in onze winkel

Maak een afspraak

Onze slaapexperts staan voor jouw klaar in Harderwijk om een gratis sleepimage meting af te nemen. Binnen 15 minuten weet jij precies welk matras of kussen perfect aansluit op jouw persoonlijke lichaamsvormen. Maak een afspraak en ontdek wat een goede nachtrust met je kan doen.
Gratis

De sleepimage slaapmeting, is ontwikkeld door 3 slaapspecialisten waarvan de families al generaties in het slaapvak zitten. Met al die kennis en ervaring is een onafhankelijk meetsysteem ontwikkeld, sleepimage. De sleepimage methode zorgt ervoor dat met het juiste advies op basis van jouw slaapwensen, lichaamsvorm en slaapgedrag, je een bed of matras koopt dat bij je past.

Nee. De sleepimage scan is geheel verblijvend. Na ons advies op maat is de keuze volledig aan jou wat je hiermee wilt doen. 

Tijdens een afspraak met de adviseur weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Dat geeft een stukje zekerheid omdat het soms erg druk is in de winkel.

Je kan bij ons terecht tijdens openingstijden én ook zonder afspraak ben je van harte welkom. 

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 - 17.00
Zaterdag 23 december van 9.30 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur