• Bel Ons Op: 0341 415 363
  • Geopend van Dinsdag t/m Zaterdag

Alleen topkwaliteit met Hasena bij den Herder

In Hasena bedden komen dromen uit, hoogwaardige, trendy en betaalbare meubels om te slapen, te dromen en goed te voelen.

Welcome to dreamland

Wij zijn al 70 jaar toegewijd aan het perfecte bed. Dus hoe ziet het eruit? Individueel, natuurlijk en geheel volgens uw wensen!

Uit het breedste scala aan materialen, kleuren en vormen, ontwerpen we de individuele meubelonderdelen, en laten het vervolgens aan uw creativiteit over om uw droom waar te maken uit het eindeloze aantal mogelijke combinaties …

Highlights

Factory Loft 18

De Hasena Loft 18 is ruw en solide, maar met een framedikte van slechts 2,8 cm neemt hij weinig ruimte in beslag.
Meest verkocht

de Hasena die bij je past

Met behulp van onze SlaapID meting en SlaapID My Scan ontvang je bij Den Herder met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
Slaapid

Hasena Spazio

Dit bed valt op door zijn compacte vorm en twee uittrekbare bedladen, die veel ruimte bieden.

Raak geïnspireerd door Hasena  bij den Herder

Hasena Elito

Dit Elito bed is een complete set, die bestaat uit het bedframe inclusief het gecapitonneerde hoofdeinde en twee bedladen. De Elito overtuigt door zijn compacte vorm en rolyale opbergruimte.
Topmodel
10

Geweldig

Uitstekend
- Harderwijk
322 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
10

Geweldig

Uitstekend
- Harderwijk
322 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een bed is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies