• Bel Ons Op: 0341 415 363
  • Geopend van Dinsdag t/m Zaterdag

Ruime keuze in Slaapkamers van hoge kwaliteit

Elke nacht een optimale nachtrust en daardoor uitgerust wakker worden?
Laat je in onze showroom adviseren door 1 van onze experts. Slapen is tenslotte ons vak!

De slaapkamer, een plek om te ontspannen

Een slaapkamer is een plek waar je heerlijk wilt ontspannen. Na een lange dag wil je de slaapkamer binnenlopen en genieten van bij elkaar passende meubelen. Een slaapkamer bestaat dan ook niet alleen uit een bed, maar een complete set meubelen die bij elkaar passen.

Complete slaapkamers

Bij Beddenspecialist Den Herder verkopen we ook complete slaapkamers. Mooie bedden, nachtkastjes erbij. Daarnaast kun je een keuze maken uit de diverse matrassen die we hebben. Zo kun je goed uitrusten om de volgende dag weer fris op te staan.

Het perfecte bed voor jouw lichaam

Met behulp van onze SlaapID meting en SlaapID My Scan ontvang je bij Den Herder met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
Slaapid
Homecollection

Hasena

Wij zijn al 70 jaar toegewijd aan het perfecte bed. Dus hoe ziet het eruit? Individueel, natuurlijk en geheel volgens uw wensen!

Steel & Stockings

Passie voor wonen heeft 2 vrouwen samengebracht tot eigenwijze ideeën, creativiteiten en soms hilariteiten. Dit heeft geleidt tot een harmonieus, puur en karaktervol concept met een vleugje vrouwelijkheid. Zie hier Steels & Stockings.
10

Geweldig

Uitstekend
- Harderwijk
322 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
10

Geweldig

Uitstekend
- Harderwijk
322 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een slaapkamer is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

De aankoop van een bed doe je niet dagelijks en is een beslissing waar je een redelijke tijd mee vooruit moet. Hierdoor vinden wij het dan ook erg belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt en hier hoort proefliggen in onze ogen zeker bij. Maak een afspraak met één van onze slaapexperts, kom proefliggen in onze winkel en ontvang slaapadvies op maat.

Garanties zijn afhankelijk per merk en per model. De garantie die wij vanuit Den Herder hier bovenop doen is dat jij altijd kan rekenen op ons deskundig advies. Hierdoor ga jij altijd met de beste slaapoplossing naar huis. Hiernaast bieden wij de volgende garanties:

  • Omruilgarantie binnen 30 dagen.*
  • 10 jaar garantie* op alle bodems en matrassen vanaf €500,00 (per item)
  • Kosteloos advies styliste. 
  • Geen voorrijkosten bij de service die wij verlenen.
  • Kosteloos haal/breng service indien het moeilijk is zelfstandig te komen.
  • Advies aan huis, voor iedereen die het prettig vindt thuis te worden voorgelicht.
  • Kosteloos een leenbed bij langere levertijd.

Met de SlaapID onderzoeken wij in drie nachten hoe jij precies slaapt. Met deze inzichten kunnen we je een ultiem advies geven over welke slaapoplossing past bij jouw lichaam. Vraag de SlaapID nu aan en ontdek hoe jij voortaan fitter wakker kunt worden. Ontdek hier meer over het SlaapID.

De winkel is van dinsdag tot zaterdag geopend tussen 9:30 en 17:00 uur. 

Wil je advies op maat ontvangen van één van onze experts? Dan is het raadzaam om van te voren een afspraak in te plannen zodat wij alle tijd hebben om goed slaapadvies te kunnen geven.

Niet in gelegenheid om naar de winkel te komen? Geen probleem, neem telefonisch contact op met onze winkel om een afspraak te maken voor advies aan huis.