Unieke keuzes voor unieke mensen

Bij NOTEBORN zijn we van mening dat er slechts twee aspecten zijn die van belang zijn bij het creëren van de ideale kledingkast: design en gemak. Beide zijn zo persoonlijk dat we besloten hebben ons te beperken tot het maken van uitsluitend unieke, individuele maatwerkproducten.

 

Highlights

NOTEBORN Nano

Onze Nano schuifdeur, met de optie van geïntegreerde handgrepen, is een opzienbarende doorbraak in het design van garderobekasten. Het is één van de absolute bestsellers van NOTEBORN.
Meest verkocht

de NOTEBORN die bij je past

Onze adviseur Bessel staat graag voor je klaar om je te helpen met het maken van een goede keuze voor jouw slaapkamer. Vraag nu vrijblijvend een afspraak aan en ontdek wat er allemaal mogelijk is.
Expert

Raak geïnspireerd door NOTEBORN bij den Herder

NOTEBORN Matrix

Matrix-schuifdeuren kunnen worden gemaakt om in elke mogelijke ruimte te passen. Schuine daken of ongewone vormen zijn geen probleem. NOTEBORN kasten maken gebruik van alle ruimtes in alle kamers van uw huis.

NOTEBORN Couture

Couture is een systeem gestript tot zijn zuiverste essentie. We hebben een deur zonder kozijnen gemaakt. Dat is echt uniek! Vooral omdat uw ontwerpmogelijkheden onbegrensd blijven.

NOTEBORN Pure

Puur en adembenemend design. Door de eenvoudige en minimalistische aluminium lijnen krijgen de deuren hun eigen karakteristiek en geven ze elke ruimte een exclusief tintje.
Topmodel
10

prima

Alles werd bij elkaar bezorgd, droog ondanks de stortbui, in elkaar en daarna opgeruimd, bij mij achtergelaten.
- Harderwijk
475 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
10

prima

Alles werd bij elkaar bezorgd, droog ondanks de stortbui, in elkaar en daarna opgeruimd, bij mij achtergelaten.
- Harderwijk
475 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een kast is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Onze openingstijden zijn op
dinsdag t/m VRIJDAG van 9.30 - 18.00 uur
ZATERDAG
VAN 9.30 - 17.00 UUR