Wat is een schuifdeurkast

Een schuifdeurkast werkt door middel van een rail waarover de wieltjes soepel heen en weer lopen. Het belangrijkste van dit type kast, is dat er voor dit model weinig ruimte nodig is. Deze kast bestaat in elk geval uit 2 deuren, maar is op maat samen te stellen. In onze winkel vindt je schuifdeurkasten van Nolte en Noteborn. Beiden met ontelbaar veel mogelijkheden en opties. 

Voordelen van een schuifdeurkast

Een schuifdeurkast is zelf op maat, naar eigen wens samen te stellen. Je bepaalt dus zelf de indeling en de grootte. Ook is dit type kast ruimtebesparend. Bij het openen heb je tenslotte niet te maken met openslaande deuren. Hierdoor kun je bergruimte in elke kamer optimaal benutten. En past deze kast in elk type kamer, klein, groot, modern of juist wat meer traditioneel. 

Schuifdeurkasten op maat

Onze adviseur Bessel staat graag voor je klaar om je te helpen met het maken van een goede keuze voor jouw slaapkamer. Vraag nu vrijblijvend een afspraak aan en ontdek wat er allemaal mogelijk is.
Advies

Nolte schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten met ontelbaar veel mogelijkheden. Ontdek welke modellen wij hebben staan.

Noteborn schuifdeurkasten

Maatwerk schuifdeurkasten van de grond tot aan het plafond. Ontdek welke modellen we hebben staan.
7

Goed geregeld tot nu toe

Prettige verkoper met een goed advies en keurige levering. Nu wacht ik nog op een reactie op een vraag die nadien door ons gesteld is over een kleine wijziging.
- Putten
510 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
7

Goed geregeld tot nu toe

Prettige verkoper met een goed advies en keurige levering. Nu wacht ik nog op een reactie op een vraag die nadien door ons gesteld is over een kleine wijziging.
- Putten
510 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een kast is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Bij het kiezen van een kast is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen en de mogelijkheden van de ruimte.

Wij bieden uitstekende garanties op de kasten die je bij ons aanschaft. Per kast kan dit verschillen maar je kan er voor 100% van uitgaan dat wij als kwaliteitsbedrijf de beste garanties bieden.

Tijdens een afspraak met de adviseur weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Dat geeft een stukje zekerheid omdat het soms erg druk is in de winkel.

De winkel is van dinsdag tot zaterdag geopend tussen 9:30 en 17:00 uur. 

Wil je advies op maat ontvangen van één van onze experts? Dan is het raadzaam om van te voren een afspraak in te plannen zodat wij alle tijd hebben om goed slaapadvies te kunnen geven.

Niet in gelegenheid om naar de winkel te komen? Geen probleem, neem telefonisch contact op met onze winkel om een afspraak te maken voor advies aan huis.

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 - 17.00
Zaterdag 23 december van 9.30 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur