Röwa logo

Speciaal Voor U: Ieder Mens Is Uniek

Bij Röwa begrijpen we dat iedereen unieke eisen stelt aan ergonomisch perfect liggen. Daarom staat de individuele aanpassing van de afzonderlijke bedonderdelen bij ons op de eerste plaats: matras, lattenbodem, en kussen. Onze medewerkers, met grondige kennis en inlevingsvermogen, adviseren u bij de keuze en optimale instelling van alle onderdelen. Heeft u bijzondere eisen aan uw slaapplek? Op maat gemaakte producten zijn voor ons geen probleem! Deze hoge mate van individualisatie biedt optimale ergonomie en een unieke ligervaring.

Highlights

Röwa Lattenbodem

Röwa lattenbodem combineren het beste op het gebied van ergonomie, comfort, en kwaliteit. Het is de optimale basis voor alle soorten matrassen, verkrijgbaar in verschillende comfortuitvoeringen. Probeer de Röwa en u wilt nooit meer anders slapen. Beloofd!
Lattenbodems

Röwa Matrassen

Ervaar ongeëvenaard slaapcomfort met Röwa matrassen, ontwikkeld met het innovatieve MTS biosyn® schuim. Exclusief voor Röwa vervaardigd, combineert dit HR schuim een zachte bovenlaag met optimale lichaamsondersteuning. Ventilatiekanalen en 3D-breisel in de matrastijk bevorderen luchtcirculatie, zorgen voor verkoeling en onderstrepen het hoogwaardige vakmanschap. Kies uit diverse maatuitvoeringen, hardheden en matrastijken voor een gepersonaliseerde slaapervaring. In harmonie met Röwa Ecco2 bedbodems en neksteunkussens wordt elk detail afgestemd op individuele behoeften. Ontdek maatwerk voor een goede nachtrust en optimaal ligcomfort bij Slaapspecialist Den Herder. Creëer jouw persoonlijke oase van rust met Röwa.
Matrassen

Raak geïnspireerd door Röwa bij den Herder

de Röwa die bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Den Herder met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste Röwa en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
10

Een geweldige koopervaring.

Een geweldige voorlichting met een luisterend oor gekomen tot de aankoop van een heerlijk bed en alles wat er bij hoort. Super ontvangen!
- Ermelo
532 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
10

Een geweldige koopervaring.

Een geweldige voorlichting met een luisterend oor gekomen tot de aankoop van een heerlijk bed en alles wat er bij hoort. Super ontvangen!
- Ermelo
532 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een product van Röwa is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Röwa goed voor het Milieu: Onze Filosofie

Bij Röwa voelen we ons verantwoordelijk voor de gezondheid en het welzijn van mensen en streven we naar maximale milieuvriendelijkheid in al onze producten. Onze filosofie is eenvoudig: “producten creëren betekent blijvende waarden creëren.” Ontdek meer over onze betrokkenheid en duurzaamheidseisen op onze pagina “Ons Milieu”.

Röwa gemaakt in Duitsland: Van Ontwikkeling tot Montage

In onze fabriek in Mössingen, aan de voet van de Schwäbische Alb, vindt de complete ontwikkeling, vervaardiging, en montage van onze producten plaats. We produceren met de hoogste kwaliteit: een voorbeeldige constructie, het beste materiaal, technische en ambachtelijke perfectie. Deze kwaliteitseisen hebben Röwa tot marktleider gemaakt op het gebied van handmatig en elektrisch verstelbare lattenbodems. We besteden bijzondere aandacht aan het gebruikte materiaal, zoals ons beukenhout dat uitsluitend afkomstig is uit de omliggende bossen.

Röwa gebruikt de beste materialen: al meer dan 100 jaar kwaliteit

Röwa is gecertificeerde kwaliteit. In samenwerking met wetenschappers en specialisten op het gebied van ergonomie, wervelkolomonderzoek, en controle op schadelijke stoffen waarborgen we de hoogste normen. De resultaten van deze samenwerking worden continu geïntegreerd in onze ontwikkeling en bedrijfsnormen.

De Röwa-Lattenbodem: Het Origineel

De Röwa-lattenbodem combineert het beste op het gebied van ergonomie, comfort, en kwaliteit. Het is de optimale basis voor alle soorten matrassen, verkrijgbaar in verschillende comfortuitvoeringen. Probeer de Röwa en u wilt nooit meer anders slapen. Beloofd!

De Röwa is het origineel van de lattenbodems en uw beste vriend in alle omstandigheden. Individueel in- en verstelbaar past hij zich aan, of u nu slaapt, leest, of met uw benen omhoog wilt liggen. De elektrisch verstelbare lattenbodem, aangedreven door accutechniek, zorgt voor ontspannen liggen en is vrij van elektromagnetische velden. De zevenvoudig verlijmde beukenhouten latten ondersteunen uw lichaam harmonieus.

Robuust massief frame van beuken uit eigen land Stabiele en tegelijk elastische veerlatten, zevenvoudig verlijmd Individueel reguleerbare stevigheid in het bekken- en lordosegebied Memory-functie voor het opslaan van vier favoriete standen Free-elec®-netveiligheidsschakelaar voorkomt elektromagnetische storingsvelden

Geniaal in Elk Detail

Speciaal voor zijslapers biedt de Röwa automatische schouderaanpassing. De schouder kan in de matras duiken terwijl de wervelkolom recht blijft. Met een draadloze afstandsbediening stelt u eenvoudig de gewenste stand in, die u kunt opslaan met de Memory-functie. Comfort met een druk op de knop, ontwikkeld voor elke omstandigheid: of u nu slaapt, leest, of ontspant. Uw wervelkolom zal u er dankbaar voor zijn.

Ontdek het Comfort van Röwa Matrassen bij Slaapspecialist Den Herder

Bij Slaapspecialist Den Herder nodigen we je uit om het ongeëvenaarde comfort van Röwa matrassen te ervaren. Onze collectie omvat de zeer soepele Röwa Ecco2 Sensitive matras, ontworpen om perfect te harmoniëren met de kwalitatief hoogwaardige lattenbodems van Ecco2. Een ideale combinatie voor wie zoekt naar ultiem slaapgenot.

Een Perfecte Synergie met Lattenbodems

Röwa matrassen worden gekenmerkt door hun flexibiliteit, waardoor ze uitstekend samengaan met de geavanceerde lattenbodems van het merk. De Röwa Ecco2 Sensitive matras is hier een treffend voorbeeld van. Deze matras past zich naadloos aan de contouren van je lichaam aan, wat resulteert in een sublieme slaapervaring.

Ervaar Diverse Röwa Combinaties bij Slaapspecialist Den Herder

Bij Slaapspecialist Den Herder begrijpen we dat elk individu unieke slaapbehoeften heeft. Daarom nodigen we je uit om verschillende combinaties uit te proberen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van de ideale combinatie van Röwa matras en lattenbodem die past bij jouw persoonlijke voorkeuren en slaapstijl.

Ontworpen voor Kwaliteitsslaap

Röwa staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. De matrassen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om duurzaam comfort te bieden. Of je nu de voorkeur geeft aan een zachte, medium of stevige ondersteuning, Röwa matrassen bieden diverse comfortniveaus om aan al je slaapbehoeften te voldoen.

Röwa zelf ervaren? Bezoek Onze Showroom en Ervaar Zelf

Wil je de ongeëvenaarde kwaliteit en het comfort van Röwa matrassen zelf ervaren? Bezoek dan onze showroom en laat je begeleiden door onze slaapexperts. Ontdek de verschillende combinaties, voel de materialen en ervaar het comfort dat Röwa te bieden heeft. Bij Slaapspecialist Den Herder streven we ernaar om jouw nachtrust naar een hoger niveau te tillen met onze hoogwaardige slaapproducten.

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 - 17.00
Zaterdag 23 december van 9.30 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur