Slaapspecialist Den Herder

Al decennia lang zijn wij de slaapspecialist van de regio.
Bij ons tref je uitmuntende service en de beste slaapoplossingen.

Over 85 jaar den Herder

Slaapspecialist den Herder is al meer dan 85 jaar jou vertrouwde adres voor alles rondom lekker slapen. Bij ons kun je rekenen op het beste advies, geweldige service en een aanbod wat je mag verwachten van een echte slaapexpert. 

Team van Slaapexperts

Bij den Herder zijn we gespecialiseerd in lekker slapen. Dat klinkt logisch maar het gaat verder dan dat. Met onze unieke slaapmetingen en goed getrainde slaapexperts kunnen we een advies geven dat op jouw lijf geschreven is. 

Image

Albert

Slaapexpert – Al vanaf mijn achtste wist ik het al. Ik wil de zaak van mijn ouders overnemen. Sinds ongeveer 30 jaar  werk ik met passie in het bedden vak. De innovaties maken het interessant en leuk. Door de jaren is slapen behoorlijk veranderd en daar spelen we constant op in. Slapen is echt een vak. Klanten blij maken daar gaan we voor.

Image

Bessel

Slaap- & Kasten Expert – Het is ontzettend fijn om mensen een goed advies te geven over slapen. De behoeftes wensen en omstandigheden van de klant zijn hierbij zeer belangrijke uitgangspunten om tot een zo passend mogelijke advies te komen. Mijn passie voor dit vakgebied breng ik dan ook graag over en het stemt mij gelukkig als de klant content is en de producten naar goedkeuring geplaatst zijn. Bij de totstandkoming van deze tevredenheid is ook het kostenplaatje van belang, kosten kunnen namelijk een uitdaging vormen echter is het prettig om samen met de klant tot een mooie oplossing te komen.

Image

Erna

Slaap & Bedtextiel Expert – Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in de verkoop, o.a. in de drogisterij en in de kledingbranche ben ik uiteindelijk terecht gekomen in de beddenwereld In eerste instantie ben ik begonnen in de textielhoek, maar inmiddels (bijna) van alle markten thuis. We werken hier met een leuk en gezellig team en hebben regelmatig veel lol met elkaar. Onze klantenkring is heel divers, wat ik persoonlijk  heel erg leuk vind. De uitdaging is dan om samen met de klant het juiste product of oplossing te vinden.

Image

Samantha

Backoffice Medewerkster & Bedtextiel Verkoopster – Tot nu toe ben ik vooral bezig geweest met backoffice. Maar de diversiteit in de werkzaamheden en het contact met klanten vindt ik ontzettend leuk. Hierdoor ga ik elke dag met plezier naar het werk toe.

Image

Janet

Bedtextiel Expert – Ik ben Janet en ik werk sinds juli 2020 bij Den Herder Bedden. Hiervoor heb ik jaren lang in de modebranche gewerkt, waar ik veel geleerd heb over kleuren, stoffen en styling. Bij Den Herder Bedden geef ik advies in Bed textiel, zoals dekbedden, kussens en dekbedovertrekken. Hierbij komt mijn ervaring in de modebranche goed van pas. Ik vind het erg leuk om creatief mee te denken en advies te geven in de styling van de slaapkamer. Van een mooi opgemaakt bed met goed bedtextiel wordt toch iedereen blij!

Volop bekende merken: Auping Pullman sleepimage Swissflex tecfor care En meer

Hasena Logo
sleepimage Den Herder
Nolte Möbel
Tecfor care hoog laag bed Logo
Röwa logo
Steel & Stockings logo
Swissflex logo
Homecollection

Sfeerbeelden van onze luxe winkel

Maak een afspraak

We heten je graag welkom in onze prachtige winkel in Harderwijk. Plan nu een afspraak en krijg alle tijd met één van onze slaapexperts. We voorzien je van een bakje koffie en nemen uitgebreid de tijd voor een goed advies.
Advies

De aankoop van een bed doe je niet dagelijks en is een beslissing waar je een redelijke tijd mee vooruit moet. Hierdoor vinden wij het dan ook erg belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt en hier hoort proefliggen in onze ogen zeker bij. Maak een afspraak met één van onze slaapexperts, kom proefliggen in onze winkel en ontvang slaapadvies op maat.

Garanties zijn afhankelijk per merk en per model. De garantie die wij vanuit Den Herder hier bovenop doen is dat jij altijd kan rekenen op ons deskundig advies. Hierdoor ga jij altijd met de beste slaapoplossing naar huis. Hiernaast bieden wij de volgende garanties:

  • Omruilgarantie binnen 30 dagen.*
  • 10 jaar garantie* op alle bodems en matrassen vanaf €500,00 (per item)
  • Kosteloos advies styliste. 
  • Geen voorrijkosten bij de service die wij verlenen.
  • Kosteloos haal/breng service indien het moeilijk is zelfstandig te komen.
  • Advies aan huis, voor iedereen die het prettig vindt thuis te worden voorgelicht.
  • Kosteloos een leenbed bij langere levertijd.

Met de sleepimage onderzoeken wij in onze winkel aan de hand van jouw profielscan de ideale opbouw van het matras. Met deze inzichten kunnen we je een ultiem advies geven over welke slaapoplossing past bij jouw lichaam. Plan nu een slaapadvies gesprek in en ontvang slaapadvies op maat.

De winkel is van dinsdag tot zaterdag geopend tussen 9:30 en 17:00 uur. 

Wil je advies op maat ontvangen van één van onze experts? Dan is het raadzaam om van te voren een afspraak in te plannen zodat wij alle tijd hebben om goed slaapadvies te kunnen geven.

Niet in gelegenheid om naar de winkel te komen? Geen probleem, neem telefonisch contact op met onze winkel om een afspraak te maken voor advies aan huis.

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 - 17.00
Zaterdag 23 december van 9.30 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur