Noteborn Kasten

Maatwerk Kasten: NOTEBORN's Unieke Stempel op Uw Interieur

Jij bent uniek. Je huis is uniek. Waarom zou je dan genoegen nemen met standaardoplossingen? NOTEBORN brengt een nieuwe definitie naar kasten op maat. Uw kast moet niet alleen op maat gemaakt zijn, maar ook passen bij uw huis en uw persoonlijke smaak. Een kast is meer dan opbergruimte – het is een ruimte voor de dingen die u in huis waardeert en waar u van houdt.

Elke NOTEBORN kast heeft zijn eigen persoonlijkheid. Unieke oplossingen voor opbergen en design.

Highlights

Noteborn Draaideurkasten: Tijdloos Elegante Maatwerkoplossingen

Ontdek de perfecte combinatie van elegantie en tijdloos design met de draaideurkasten van Noteborn. Deze kasten op maat belichamen een stijlvolle esthetiek die de tand des tijds doorstaat.

Met een variatie aan beschikbare stijlen, vindt u moeiteloos een draaideurkast die perfect aansluit bij uw unieke smaak en persoonlijke stijl. Noteborn draaideurkasten zijn niet alleen functioneel en praktisch, maar ook een verfijnde toevoeging aan uw interieur, waarbij maatwerk en elegantie hand in hand gaan. Ervaar de tijdloze klasse van draaideurkasten op maat, ontworpen om aan al uw wensen te voldoen.
DRAAIDEURKASTEN

Notebor Schuifdeurkasten: Uw Unieke Stijl, Optimaal Benutte Ruimte

Maatwerk Opbergoplossingen met Schuifdeuren Schuifdeuren bieden op maat gemaakte opbergmogelijkheden die alle ruimte benutten, waardoor uw kast een uniek kenmerk van uw interieur wordt. Ontwerp uw persoonlijke kledingkast door verschillende kleuren en stijlen te combineren. De veelzijdigheid van schuifdeuren gaat verder dan alleen opbergruimte. Ze dienen ook als ideale ruimteverdelers en vormen een stijlvolle ingang voor uw inloopkast. Laat uw verbeelding de vrije loop en ontwerp de perfecte oplossing die past bij uw behoeften en esthetiek. Transformeer uw ruimte met functioneel en esthetisch maatwerk.
SCHUIFDEURKASTEN

Noteborn Inloopkasten: Verwezenlijk Uw Dromen van Luxe en Maatwerk

Laat uw dromen werkelijkheid worden door uw eigen op maat gemaakte inloopkast te ontwerpen, met voldoende ruimte voor al uw geliefde bezittingen. Een op maat gemaakte inloopkast is de belichaming van dagelijkse luxe, waarbij elk detail zorgvuldig is ontworpen om u de ultieme kleedervaring te bieden.

NOTEBORN brengt unieke oplossingen met prachtige ontwerpen en aandacht voor details. Waarom settelen voor minder? Uw inloopkast wordt aangepast aan uw persoonlijke stijl en de specifieke kenmerken van uw huis, waardoor het een weerspiegeling is van uw unieke smaak en levensstijl. Durf te dromen en geniet van de ongeëvenaarde luxe van een op maat gemaakte inloopkast, speciaal voor u ontworpen door NOTEBORN.
inloopkasten

de Noteborn kast die bij je past

Onze adviseur Bessel staat graag voor je klaar om je te helpen met het maken van een goede keuze voor jouw slaapkamer. Vraag nu vrijblijvend een afspraak aan en ontdek wat er allemaal mogelijk is met een Noteborn kasten.
Expert

Raak geïnspireerd door Noteborn bij den Herder

Noteborn kast Classic: Maatwerk met Vrijheid en Karakter

Ontdek het kloppende hart van de Noteborn maatwerkkast - het Classic interieur. Hier komt u in de wereld van onbegrensde mogelijkheden, met volledige vrijheid in maatvoering, decors en zelfs de dikte van legplanken of zijpanelen.

Het Classic interieur biedt u de artistieke vrijheid om een interieur te creëren dat perfect aansluit bij uw unieke stijl en persoonlijkheid. Of u nu kiest voor verfijnde elegantie, eigentijdse flair, of tijdloze eenvoud, dit interieur geeft u de middelen om een ruimte te vormen die een weerspiegeling is van uw karakter.

Met de Noteborn Classic Kast geniet u niet alleen van maatwerk, maar ook van de vrijheid om een interieur te ontwerpen dat helemaal van u is. Ontdek de mogelijkheden en geef uw ruimte een karakter dat spreekt van individualiteit en stijl.
Topmodel
10

Een geweldige koopervaring.

Een geweldige voorlichting met een luisterend oor gekomen tot de aankoop van een heerlijk bed en alles wat er bij hoort. Super ontvangen!
- Ermelo
532 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
10

Een geweldige koopervaring.

Een geweldige voorlichting met een luisterend oor gekomen tot de aankoop van een heerlijk bed en alles wat er bij hoort. Super ontvangen!
- Ermelo
532 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Noteborn Geweldig ontwerp valt op – Goed ontwerp past erin

Bij NOTEBORN zijn we van mening dat er slechts twee aspecten zijn die van belang zijn bij het creëren van de ideale kledingkast: design en gemak. Beide zijn zo persoonlijk dat we besloten hebben ons te beperken tot het maken van uitsluitend unieke, individuele maatwerkproducten.

Wij ontwerpen een uitgebreide collectie van basiselementen, stijlen en vormen, terwijl u de afmetingen, materialen, handgrepen en interieurs kiest om tot een oplossing te komen die uw persoonlijkheid weerspiegelt. Een eigen NOTEBORN. Tot slot wordt uw kast door onze gekwalificeerde monteurs thuis geïnstalleerd. Wij verzorgen het hele proces van begin tot eind.

Noteborn is een toonaangevend merk binnen producten op maat

U kunt een NOTEBORN niet online of in een catalogus kopen; een NOTEBORN wordt voor u op maat gemaakt. Natuurlijk zijn sommige producten in standaardafmetingen verkrijgbaar, maar onze kasten, dressoirs, ladekasten en slaapkamerinterieurs zijn volledig afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden die uw interieur biedt.

Wij combineren onze vaste collectie standaardproducten en -elementen met unieke stukken die speciaal voor u op maat worden gemaakt en geïnstalleerd. Slim ontworpen, vooraf afgestemd op uw ruimte, op maat gemaakt om aan uw wensen te voldoen en iets bijzonders te creëren: dat is NOTEBORN design.

Ontdek de noteborn design kasten collectie bij Den Herder

De ideale kast bestaat niet, en daarom wordt uw Noteborn kast op maat gemaakt. Designlabel NOTEBORN levert unieke kast systemen en design wandmeubels, helemaal op maat gemaakt naar uw wensen. Een kledingkast, inloopkast of inbouwkast met schuifdeuren of draaideuren: ontdek alle mogelijkheden van de Noteborn kasten in onze winkel

Noteborn: Maatwerk uit Limburg

Het bedrijf:

Al bijna 40 jaar is Noteborn specialist in op maat gemaakte kasten, schuifdeuren, inloopkasten en ladekasten, in eerste instantie voor in de slaapkamer maar de collectie breidt zich steeds meer uit naar toepassingen voor in de woonkamer of oplossingen voor in een kantoor aan huis. Zelf zijn ze van mening dat ‘design & gemak’ de belangrijkste aspecten zijn voor het creëren van de ideale kledingkast, daarnaast is KAST 010 onder de indruk van de fantastische kwaliteit van Noteborn en de vele mogelijkheden die dit bedrijf uit het Limburgse Heerlen biedt!

De collectie

Van oorsprong is de collectie van Noteborn vooral gericht om toegepast te worden in en rondom de slaapkamer: garderobekasten, schuifdeuren, ladenkasten op maat, spiegels, bedden en bedhoofden. De laatste jaren heeft Noteborn hun collectie met nieuwe maatwerkprogramma’s uitgebreid voor toepassingen elders in de woning en zelfs voor kantoorruimtes aan huis. Daar waar vergelijkbare merken ophouden gaat Noteborn net een stap verder sowieso in kwaliteit maar ook in de afwerkingsmogelijkheden en zelfs de wat lastigere situaties zoals schuine plafonds zijn geen probleem voor Noteborn.

Noteborn is Maatwerk & Modulair: Unieke Flexibiliteit

Bij Noteborn is maatwerk niet alleen een optie; het is de norm. Ons maatwerkprogramma biedt ongeëvenaarde flexibiliteit om kasten te creëren die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. Wij gaan verder dan standaardafmetingen en passen elk onderdeel aan, zodat uw kast perfect past in de beschikbare ruimte.

In ons modulaire systeem worden standaardproducten gecombineerd met unieke stukken die speciaal voor u op maat worden gemaakt en geïnstalleerd. Hoewel maatwerk de norm is, bieden we ook enkele standaardafmetingen aan. Echter, zelfs binnen deze standaardafmetingen is er ruimte voor slimme aanpassingen om ervoor te zorgen dat uw kast naadloos aansluit op uw wensen.

Of u nu te maken heeft met moeilijke hoeken, schuine wanden of andere uitdagingen in de ruimte, wij passen ons aan. Kies uit een scala aan kleuren en afwerkingen voor elk afzonderlijk onderdeel. Onze soepele rollende schuifdeuren en glijdende laden, gecombineerd met perfecte afwerking, maken de kwaliteit van Noteborn voelbaar en zichtbaar in elk detail.

Bij Noteborn gaat maatwerk hand in hand met modulaire veelzijdigheid, waardoor u een kast kunt creëren die niet alleen functioneel is maar ook naadloos past in de esthetiek van uw ruimte. Ontdek de vrijheid van unieke flexibiliteit met Noteborn.

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een Noteborn kast is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 - 17.00
Zaterdag 23 december van 9.30 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur