Slaapcomfort op hoog niveau

Gun uzelf rustgevende nachten – op een kwaliteitsmatras van Swissflex. Als Zwitserse beddenfabrikant met een lange traditie ontwikkelen we al meer dan 60 jaar de beste matrassen voor een gezonde nachtrust en optimale ontspanning. Geniet van een gevoel van gewichtloosheid en doe nieuwe energie op voor de volgende dag. De matrassen van Swissflex bieden daarvoor precies de juiste ondersteuning. Ontdek ons veelzijdige assortiment en onze innovatieve technologieën, zoals het innovatieve GELTEX®-schuim.

Highlights

Swissflex Versa 20 GELTEX inside

Het multitalent voor ontlasting en ondersteuning in combinatie met optimale warmteregulering. De versa 20 GELTEX® inside matras heeft een totale hoogte van 20 cm en is voorzien van een GELTEX® toplaag van 6cm. De speciale schouderzone heeft nog 2 cm extra GELTEX® voor extra ondersteuning. De toplaag en speciale schouderzone zorgen ervoor dat het matras ondersteunend en druk verlagend is. Ook wordt dankzij de Gomtex® steunkern je wervelkolom effectief ondersteunt.
Meest verkocht

de Swissflex die bij je past

Met behulp van onze MyScan meting ontvang je bij Den Herder met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
myscan

Versa 20 natuurlatex

Dit instapmodel heeft een kern van natuurlatex (85%) met geavanceerde structuren voor een optimaal ligcomfort en maximaal ademend vermogen. Zeven symmetrisch geplaatste comfortzones zorgen voor een perfect gebalanceerde ondersteuning van elk lichaamsdeel.

Versa 24

Dit topmodel van Swissflex® biedt drukverlichting en lichaamsondersteuning op het hoogste niveau. U kunt kiezen: hoogelastisch Gomtex® of natuurlatex dat zich naar het lichaam vormt – met beide varianten ligt u gegarandeerd goed!

SF Hybrid 24

Het matras SF Hybrid 24 van Swissflex combineert pocketvering- en schuimtechnologie, met als resultaat een uniek matras. Dankzij optimale ondersteuning en aanpassing aan uw lichaam ervaart u een gewichtloos liggevoel.

Raak geïnspireerd door Swissflex  bij den Herder

Swissflex Versa 24 GELTEX inside

De perfecte steunmatras voor hemels ligcomfort. De versa 24 GELTEX® inside matras heeft een totale hoogte van 24 cm en is voorzien van een GELTEX® toplaag van 6cm. De pocketveren met verschillende sterktes in zeven ergonomische zones zorgen voor een uitstekende puntelasticiteit. Ook wordt dankzij de Gomtex® steunkern uw wervelkolom effectief ondersteunt. De zijdelingse boringen en dwarsprofileringen zorgen voor een optimale 3D-ventilatie.
Topmodel
9

Fantastisch bed

Goed geholpen met het uitzoeken voor een passend bed. Zeer tevreden over de service. Levering verliep enigzins onduidelijk doordat monteurs een ander later tijdstip kwamen dan afgesproken.
- Ermelo
356 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
9

Fantastisch bed

Goed geholpen met het uitzoeken voor een passend bed. Zeer tevreden over de service. Levering verliep enigzins onduidelijk doordat monteurs een ander later tijdstip kwamen dan afgesproken.
- Ermelo
356 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een matras is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Kom langs in onze winkel en ontvang het beste slaap-, interieur- & kastenadvies.

 Plan je winkelbezoek