sleepimage matrassen

Voortaan wel uitgerust wakker worden?
Slaap dan op een sleepimage matras en ontdek waarom dit matras perfect past bij jouw lichaam.

elke nacht goed, elke dag beter

De matrassencollectie van sleepimage bestaat uit drie verschillende pocketveer matrassen en een prachtige 100% natuurlatex matras. De matrassencollectie is uniek in zijn opbouw door de verschillende lichaamsprofielen en natuurlatex afdeklagen. Door het unieke karakter van de matrassen die verkrijgbaar zijn in vier verschillende hardheden is er voor iedereen een passend matras die perfect bij jouw individuele wensen past!

sleepimage pocketveer matrassen

Sleepimage pocketveer matrassen bestaan uit drie verschillende matrassen, de Silver, Gold en Platinum Pocket. Onze sleepimage matrassen zijn in ondersteuning aangepast aan jouw lichaamsprofiel. De verschillen in de Silver, Gold en Platinum matrassen zijn terug te vinden in de pocketveren (hogere en lagere veer), de afdeklagen en de zijbalken die gebruikt worden.

Onze matrassen zijn er in verschillende lichaamstype uitvoeringen en daarbij ook nog eens in 4 hardheden. Met soft, medium en stevig en extra stevig hebben we een ruime keuze en is er altijd een mooi sleepimage pocketveer matras waar jij heerlijk op slaapt!
Meest verkocht

Het sleepimage matras die bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Den Herder met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Raak geïnspireerd door sleepimage boxsprings bij den Herder

Sleepimage 100% Natuurlatex matras

De 100% Natuurlatex matras van Sleepimage is de Platinum Latex. Deze Natuurlatex matras is gemaakt van de beste kwaliteit natuurlatex die we in Nederland kennen. Deze natuurlatex wordt in Nederland geproduceerd en voldoet aan de meest strenge eisen.

Het is niet alleen het beste natuurlatex matras voor jouw, maar ook voor het milieu. Wist je dat de rubberboom meer CO2 opneemt dan dat er bij het transport, fabricage en na vele jaren gebruik bij de recyling vrijkomt? Dat betekent dat een Sleepimage natuurlatex matras CO2 negatief is. Hoe mooi is dat! Je slaapt op een volledig natuurproduct wat ook nog eens een zeer duurzaam product is.

De Platinum natuurlatex matras is er in drie verschillende hardheden (soft, medium en stevig) waardoor iedereen heerlijk kan slapen op een Natuurlatex matras van Sleepimage!

'Wist je dat 60% van de mensen op een verkeerd matras wakker worden?'

10

Een geweldige koopervaring.

Een geweldige voorlichting met een luisterend oor gekomen tot de aankoop van een heerlijk bed en alles wat er bij hoort. Super ontvangen!
- Ermelo
532 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
10

Een geweldige koopervaring.

Een geweldige voorlichting met een luisterend oor gekomen tot de aankoop van een heerlijk bed en alles wat er bij hoort. Super ontvangen!
- Ermelo
532 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een boxspring is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

sleepimage advies

Om een juiste keuze te maken binnen onze sleepimage collectie maken wij gebruik van ons compleet nieuwe en unieke meetsysteem! In drie stappen komen we samen tot het slaap advies welk slaapcomfort het beste bij jou past en jouw individuele slaapbehoeften!

  • Een korte intake onder het genot van een kopje koffie of thee. Tijdens dit gesprek kijken we wat jouw wensen en misschien lichamelijke ongemakken zijn waar we rekening mee moeten houden bij het kiezen van je nieuwe slaapcomfort.
  • De sleepimage meting; We maken een foto van jou met ons unieke meetsysteem. Aan de hand van de meting gaan we zien welk type matras en hoofdkussen het beste bij jou past!
  • Het testen van de sleepimage matras: We gaan liggen op het matras en hoofdkussen wat aan de hand van onze meting wordt geadviseerd.

Bij den Herder Harerwijk werken wij graag met de sleepimage collectie. Kom eens langs en ervaar dit mooie natuurlijke slaapcomfort! Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf deze unieke en persoonlijke manier van advies!

Want jouw slaap verdient onze aandacht.

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 - 17.00
Zaterdag 23 december van 9.30 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur