Uw slaapcomfort is onze passie

Als herboren wakker worden, dat is misschien wel het fijnste gevoel ter wereld. Röwa staat voor het dagelijks opnieuw beleven van dit gevoel. Hiervoor biedt het bedrijf beddensystemen, bedden, matrassen en lattenbodems aan, die in het Duitse Mössingen worden ontwikkeld en gemaakt.

Highlights

Ecco 2 Beddensysteem

Ieder mens is anders. Daarom wordt het Ecco 2-beddensysteem altijd op de persoonlijke afmetingen afgestemd – op lengte, gewicht, lichaamsbouw, slaapgewoonten. Zo ligt u ergonomisch goed.
Meest verkocht

de Röwa die bij je past

Met behulp van onze SlaapID meting en SlaapID My Scan ontvang je bij Den Herder met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
Slaapid

Raak geïnspireerd door Röwa  bij den Herder

Etera Boston

Het Röwa Etera Boston matras bestaat uit een 7-zone comfort barrel pocketveren kern. Dit matras combineert een zacht slingerend liggevoel met de eisen van ergonomie en geven een gevoel van veiligheid.
Topmodel
10

Geweldig

Uitstekend
- Harderwijk
322 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
10

Geweldig

Uitstekend
- Harderwijk
322 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een matras is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies