Röwa logo

Uw slaapcomfort is onze passie

Als herboren wakker worden, dat is misschien wel het fijnste gevoel ter wereld. Röwa staat voor het dagelijks opnieuw beleven van dit gevoel. Hiervoor biedt het bedrijf beddensystemen, bedden, matrassen en lattenbodems aan, die in het Duitse Mössingen worden ontwikkeld en gemaakt.

Highlights

Ecco 2 Beddensysteem

Ieder mens is anders. Daarom wordt het Ecco 2-beddensysteem altijd op de persoonlijke afmetingen afgestemd – op lengte, gewicht, lichaamsbouw, slaapgewoonten. Zo ligt u ergonomisch goed.
Meest verkocht

de Röwa die bij je past

Met behulp van onze MyScan meting ontvang je bij Den Herder met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
myscan

Kingston

Pocketverenkernmatrassen van Röwa zijn echte klassiekers. Ze combineren een licht naschommelend liggevoel met de behoeften aan ergonomie. Het puntelastische 7-zone pocketverenkernmatras uit de serie Etera is verkrijgbaar in 6 verschillende matrassamenstellingen – voor een sprookjesachtig individueel comfort.

Koudschuim Sensitive

Het matras Sensitive is drukverlagend en heeft een speciale schouderzone die er voor zorgt dat uw schouder meer ruimte heeft en hierdoor uw onderrug goed wordt ondersteund. Door de ventilerende kanalen aan de zijkant van het matras ventileert dit matras optimaal.

Etera Boston

Het Röwa Etera Boston matras bestaat uit een 7-zone comfort barrel pocketveren kern. Dit matras combineert een zacht slingerend liggevoel met de eisen van ergonomie en geven een gevoel van veiligheid.

Raak geïnspireerd door Röwa  bij den Herder

Der Röwa

De Röwa is het origineel van de lattenbodems en uw beste vriend in alle omstandigheden: individueel in- en verstelbaar past hij zich aan – of u nu slaapt, lekker ligt te lezen of gewoon even met uw benen omhoog wilt liggen. Alle ligstanden verandert u gewoon met de afstandsbediening.
Topmodel
10

prima

Alles werd bij elkaar bezorgd, droog ondanks de stortbui, in elkaar en daarna opgeruimd, bij mij achtergelaten.
- Harderwijk
475 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
10

prima

Alles werd bij elkaar bezorgd, droog ondanks de stortbui, in elkaar en daarna opgeruimd, bij mij achtergelaten.
- Harderwijk
475 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een matras is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Onze openingstijden zijn op
dinsdag t/m VRIJDAG van 9.30 - 18.00 uur
ZATERDAG
VAN 9.30 - 17.00 UUR