• Bel Ons Op: 0341 415 363
  • Geopend van Dinsdag t/m Zaterdag

Alleen topkwaliteit met Auping bij den Herder

Auping staat bekend om zijn goede kwaliteit en vele mogelijkheden. Alles op maat gemaakt.

Gewoon het allerbeste

Door heel goed te kijken en te luisteren naar jouw persoonlijke eigenschappen en slaapvoorkeuren, maakt Auping matrassen voor een zo goed mogelijke nachtrust. Betrouwbaar, duurzaam en persoonlijk. Want iedereen is nét even anders. Alle Auping matrassen zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen en geschikt voor alle bedden en boxsprings.

Highlights

Auping Evolve

Auping Evolve is het eerste volledig circulaire matras ter wereld. Dit matras heeft een zachte schouder- en heupzone en een wat steviger ondersteuning van de taile.
Meest verkocht

de Auping die bij je past

Met behulp van onze SlaapID meting en SlaapID My Scan ontvang je bij Den Herder met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
Slaapid

Auping Cresto

De Cresto is een ware kwaliteitsimpuls voor je slaap dankzij 5 zones, met soepele ondersteuning voor je schouders. De comfortlaag van Latex Pura maakt deze matras extra zacht en veerkrachtig.

Auping Maestro

De Maestro heeft 5 zones, elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel: hoofd, schouders, onderrug, heupen en benen. Ongemerkt draai je zo’n 30 keer per nacht; de extra hoge DPPS® pocketveren in het hart van de matras zorgen dat je makkelijk draait en geven de juiste ondersteuning in elke slaappositie.

Raak geïnspireerd door Auping  bij den Herder

Auping Vivo

Topmodel Vivo, verrijkt met alle opties, is dé keus voor wie de allerhoogste eisen stelt. De Vivo heeft 5 zones, elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel: hoofd, schouders, onderrug, heupen en benen. Hiernaast beschikt het Vivo matras over een geavanceerde heup- en schouderzone zodat de schouder en heup goed kunnen wegzakken en optimaal worden ondersteund. Een drukverdeler zorgt voor een fijne overgang tussen de verschillende zones.
Topmodel
10

Geweldig

Uitstekend
- Harderwijk
322 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
10

Geweldig

Uitstekend
- Harderwijk
322 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een matras is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies