Specialist in (maatwerk) kasten

Den Herder heeft een breed aanbod slaapkamerkasten. Wil je een (maatwerk) slaapkamerkast van hoge kwaliteit en inclusief de beste garanties? Onze adviseur Bessel helpt je graag met het maken van een goede keuze. Bekijk deze pagina en maak een afspraak.

Onze belofte

Draaideurkasten

Bij Den Herder Slapen hebben we een breed aanbod draaideur kasten voor je slaapkamer. Kom naar de winkel en ontdek welke opties wij voor je hebben staan. Maak nu een afspraak.
Draaideur

Inloopkasten

Een inloopkast is de droom voor veel slaapkamers. Ruim, georganiseerd en lekker luxe. Bij Beddenspecialist Den Herder bieden wij een breed scala aan inloopkasten. Op maat of uit de fabriek. Bezoek de winkel en ontdek zelf alle mogelijkheden.
Inloop

Advies op maat

Onze adviseur Bessel staat graag voor je klaar om je te helpen met het maken
van een goede keuze voor jouw slaapkamer. Vraag nu vrijblijvend een
afspraak aan en ontdek wat er allemaal mogelijk is.
Advies

Schuifdeurkasten

Bij Den Herder bieden we je een divers aanbod schuifdeurkasten voor op de slaapkamer. Ideaal als je relatief weinig ruimte hebt of ze gewoon mooi vind. Kom naar de winkel en ontdek welke kasten we allemaal te bieden hebben.
Schuifdeur

Accessoires en Commodes

Naast geweldige kasten biedt den Herder je ook diverse accessoires en commodes om je slaapkamer net even helemaal te maken. Bezoek de winkel en raak geïnspireerd door de mogelijkheden.
Extra's

Maak een afspraak

Bessel is bij Den Herder Slapen jouw persoonlijk adviseur voor alles op het gebied van kasten, maatwerk en slaapkamer accessoires. Maak nu vrijblijvend een afspraak met Bessel en kom in gesprek.
Advies

Genoeg om een keuze te kunnen maken en staat er niks dat passend voor je is dan is een maatwerk optie altijd mogelijk.

Wij bieden uitstekende garanties op de kasten die je bij ons aanschaft. Per kast kan dit verschillen maar je kan er voor 100% van uitgaan dat wij als kwaliteitsbedrijf de beste garanties bieden. 

Tijdens een afspraak met de adviseur weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Dat geeft een stukje zekerheid omdat het soms erg druk is in de winkel.

Je kan bij ons terecht tijdens openingstijden én ook zonder afspraak ben je van harte welkom. 

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 - 17.00
Zaterdag 23 december van 9.30 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur