Wat is een inloopkast?

De term inloopkast wordt veel gebruikt. Maar wat is het nu eigenlijk? Een inloopkast is een ingebouwde ruimte, die functioneert als opbergruimte. Meestal dient de inloopkast als kledingkast, maar de kast kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Bij Den Herder maken we elke inloopkast op maat. Je vindt in onze winkel inloopkasten van de merken Noteborn en Nolte.

Voordelen van een inloopkast

Het eerste voordeel van de inloopkast is de ruimte. Bouwen we een inloopkast en is de ruimte er? Dan kunnen we zelfs doorbouwen tot om de hoek. De naam inloopkast zegt het al, er worden geen deuren gebruikt. Dit maakt de kast heel overzichtelijk. Bij Den Herder bieden we talloze mogelijkheden aan accessoires voor dit type kast. En kunnen we elke inloopkast van alle gemakken voorzien.

Inloopkasten op maat

Onze adviseur Bessel staat graag voor je klaar om je te helpen met het maken van een goede keuze voor jouw slaapkamer. Vraag nu vrijblijvend een afspraak aan en ontdek wat er allemaal mogelijk is.
Advies

Nolte Inloopkasten

Inloopkasten met ontelbaar veel mogelijkheden. Ontdek welke modellen wij hebben staan.

Noteborn Inloopkasten

Maatwerk inloopkasten van de grond tot aan het plafond. Ontdek welke modellen we hebben staan.
7

Goed geregeld tot nu toe

Prettige verkoper met een goed advies en keurige levering. Nu wacht ik nog op een reactie op een vraag die nadien door ons gesteld is over een kleine wijziging.
- Putten
510 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
7

Goed geregeld tot nu toe

Prettige verkoper met een goed advies en keurige levering. Nu wacht ik nog op een reactie op een vraag die nadien door ons gesteld is over een kleine wijziging.
- Putten
510 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een kast is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Bij het kiezen van een kast is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen en de mogelijkheden van de ruimte.

Wij bieden uitstekende garanties op de kasten die je bij ons aanschaft. Per kast kan dit verschillen maar je kan er voor 100% van uitgaan dat wij als kwaliteitsbedrijf de beste garanties bieden.

Tijdens een afspraak met de adviseur weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Dat geeft een stukje zekerheid omdat het soms erg druk is in de winkel.

De winkel is van dinsdag tot zaterdag geopend tussen 9:30 en 17:00 uur. 

Wil je advies op maat ontvangen van één van onze experts? Dan is het raadzaam om van te voren een afspraak in te plannen zodat wij alle tijd hebben om goed slaapadvies te kunnen geven.

Niet in gelegenheid om naar de winkel te komen? Geen probleem, neem telefonisch contact op met onze winkel om een afspraak te maken voor advies aan huis.

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 - 17.00
Zaterdag 23 december van 9.30 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur