Kussen Silvana Support

Kies je voor een Silvana Support kussen uit deze collectie?
Dan haal je het klassieke, nekondersteunende Silvana Support hoofdkussen in huis.

Kussen Silvana logo

Kussens van Silvana Support

Met een Silvana Support hoofdkussen haal je het klassieke, nek ondersteunende kussen van Silvana in huis. Deze is verkrijgbaar in zes varianten, van extra zacht tot extra stevig. Dit kussen is geschikt voor zowel rug- en zijslapers. Het beschikt over een speciale neksteun en is uitgevoerd met een katoenen tijk. Daardoor voelt hij altijd fris en natuurlijk aan.

Highlights

Kussen Silvana

In totaal bestaat de Silvana Support collectie hoofdkussens uit 6 verschillende kleuren. Ieder mens is uniek! Afhankelijk van je bouw, slaaphouding en slaapcomfort bepaal je samen met je slaapspecialist welke kleur en hardheid het beste bij je past. Bij Slaapspecialist den Herder kun je alle varianten op je gemak testen!
Meest verkocht

Hoofd kussen Silvana support

De bovenvakken van de Silvana Support kussens zijn gevuld met een  Comforel vulling.
Dit zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. Door middel van de ritssluiting aan de bovenkant van het kussen is de vulling eenvoudig te doseren.
De Gele en Groene variant hebben een vulling aan de bovenzijde van Vita Talalay® latex sticks.

De buitenkant is van 100% katoen en is behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijt werend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacterie werend.

De neksteun van de Silvana Support kussens zijn allemaal van 100% Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bovendien draagt de schoudercontour bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen. (De hardheid van de neksteun is per kleur verschillend)

Voor een goede vochtopname en bescherming van je hoofdkussen adviseren wij een molton sloop te gebruiken. Deze molton is voorzien van een rits en mooi passend om je hoofdkussen en wasbaar op 60 graden!

Image

Silvana Support Rood

Kussen Silvana Support Rood (voorheen “Support Grenat”) is de zachtste en dunste variant uit de Silvana Support collectie. Met name geschikt voor als je op een uiterst zacht matras slaapt en kleiner dan gemiddeld van postuur bent. Tevens is de Support Rood een goed hoofdkussen voor kinderen vanaf 5 jaar die net wat meer ondersteuning willen.

Image

Silvana support Oranje

Kussen Silvana Support Oranje (voorheen “Support Saphir) is het op één na zachtste kussen uit de Silvana Support collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor het gebruik op een zacht matras en wanneer je niet al te groot van postuur bent.

Image

Silvana Support Paars

Kussen Silvana Support Paars (voorheen “Support Emerald”) is het kussen uit de Silvana Support collectie met de meest gangbare zachtheid. Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras en wanneer je een gemiddeld postuur hebt.

Image

Silvana Support Blauw

Kussen Silvana Support Blauw (voorheen “Support Fluorine”) is iets steviger dan de Paarse uitvoering. De Support Blauw is daarmee uitermate geschikt voor als je op een wat steviger matras slaapt en gemiddeld tot groter dan gemiddeld van postuur bent.

Image

Silvana support Geel

Kussen Silvana Support Geel (voorheen “Support Cristal”) is de op één na stevigste variant uit de Silvana Support collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor als je op een stevig matras slaapt en wanneer je een wat groter postuur hebt en je voorkeur uitgaat naar een stevig hoofkussen.

Image

Silvana Support Groen

Kussen Silvana Support Groen (voorheen “Support Larimar”) is de stevigste en dikste variant uit de Silvana Support collectie. Uitermate geschikt voor op een extra stevig matras en wanneer je groter dan gemiddeld van postuur bent. Je hebt een behoorlijk brede schouderpartij en je houdt van een hard hoofdkussen!

10

Een geweldige koopervaring.

Een geweldige voorlichting met een luisterend oor gekomen tot de aankoop van een heerlijk bed en alles wat er bij hoort. Super ontvangen!
- Ermelo
532 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
10

Een geweldige koopervaring.

Een geweldige voorlichting met een luisterend oor gekomen tot de aankoop van een heerlijk bed en alles wat er bij hoort. Super ontvangen!
- Ermelo
532 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van het juiste Silvana hoofdkussen is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 - 17.00
Zaterdag 23 december van 9.30 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur