Ruime Keuze Draaideurkasten Van Hoge Kwaliteit

Draaideurkasten volledig inrichten op jou behoefte?
Ontdek samen met onze experts welke opties er mogelijk zijn en maak dromen waar.

Wat is een draaideurkast

Een draaideurkast is eigenlijk de klassieke kledingkast, zoals we hem oorspronkelijk kennen. Een draaideurkast heeft deuren die naar rechts of links open kunnen draaien. Draaideurkasten zijn te krijgen in verschillende vormen, hoogtes en breedtes. En verschillende designs. Bij Den Herder vind je draaideurkasten van het merk Nolte en Noteborn, volledig op maat samen te stellen.

Voordelen van een draaideurkast

Een draaideurkast kun je volledig op maat samenstellen. Naar jouw eigen wensen en behoeften. Legplanken, een hanggedeelte en lades met of juist zonder verlichting. Het kan allemaal! Nog een voordeel. Alles is netjes opgeborgen en de ruimte ziet er met een draaideurkast ook nog eens strak uit. Alle mogelijkheden laten we je graag zien in onze winkel.

Draaideurkasten op maat

Onze adviseur Bessel staat graag voor je klaar om je te helpen met het maken van een goede keuze voor jouw slaapkamer. Vraag nu vrijblijvend een afspraak aan en ontdek wat er allemaal mogelijk is.
Advies

Nolte draaideurkasten

Fabrieksdraaideurkasten met ontelbaar veel mogelijkheden. Ontdek welke modellen wij leveren.

Noteborn draaideurkasten

Maatwerk draaideurkasten van vloer tot aan plafond. Ontdek welke modellen wij leveren.
10

Een geweldige koopervaring.

Een geweldige voorlichting met een luisterend oor gekomen tot de aankoop van een heerlijk bed en alles wat er bij hoort. Super ontvangen!
- Ermelo
532 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
10

Een geweldige koopervaring.

Een geweldige voorlichting met een luisterend oor gekomen tot de aankoop van een heerlijk bed en alles wat er bij hoort. Super ontvangen!
- Ermelo
532 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een kast is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Genoeg om een keuze te kunnen maken en staat er niks dat passend voor je is dan is een maatwerk optie altijd mogelijk.

Wij bieden uitstekende garanties op de kasten die je bij ons aanschaft. Per kast kan dit verschillen maar je kan er voor 100% van uitgaan dat wij als kwaliteitsbedrijf de beste garanties bieden.
Tijdens een afspraak met de adviseur weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Dat geeft een stukje zekerheid omdat het soms erg druk is in de winkel.

De winkel is van dinsdag tot zaterdag geopend tussen 9:30 en 17:00 uur. 

Wil je advies op maat ontvangen van één van onze experts? Dan is het raadzaam om van te voren een afspraak in te plannen zodat wij alle tijd hebben om goed slaapadvies te kunnen geven.

Niet in gelegenheid om naar de winkel te komen? Geen probleem, neem telefonisch contact op met onze winkel om een afspraak te maken voor advies aan huis.

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 - 17.00
Zaterdag 23 december van 9.30 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur