Viking Boxspring logo

Onderscheidend Hoogwaardig Zweeds Slaapcomfort.

Als het aankomt op de kunst van het slapen, is er geen compromis mogelijk. Viking Boxsprings uit Smaland, Zweden, brengen jou een ongeëvenaarde slaapervaring die luxe en comfort combineert op een unieke manier.

Highlights

Viking Boxspring Valhall Continental

Valhall Continental is ontworpen met 2 lagen pocketveren voor individuele drukontlasting. Het matras heeft 3 zones welke goed het gewicht en vorm van jouw bovenlichaam volgen alsmede jouw taille en benen. Valhall Continental is ontworpen voor wie iets steviger wil liggen maar wel voor het ultieme comfort van een echte Viking boxspring kiest. De Valhall Continental is verkrijgbaar met soft, medium, firm en extra firm veren.

Een echt Viking bed kies je met je ogen dicht.
Voordelige keuze

De Viking boxspring die bij je past

Met behulp van ons sleepimage meting ontvang je bij Den Herder met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste Viking Boxspring en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Beddenspecialist Den Herder: Jouw Viking Boxspring of Sweden Specialist:

Als je op zoek bent naar de ultieme Viking Boxspring-ervaring, dan is Beddenspecialist Den Herder uit Harderwijk dé plek om te zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de modellen Sirius, Valhall en Royal van Viking Beds of Sweden. Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte boxspring die aan al jouw slaapbehoeften voldoet.

Ervaar het verschil van Viking Boxsprings uit Smaland, Zweden, en geniet van een slaapervaring die jouw verwachtingen overtreft. Kom langs bij Beddenspecialist Den Herder en ontdek de perfecte Viking boxspring voor jou!

Slaap als een Viking, slaap als nooit tevoren!

Raak geïnspireerd door Viking boxspring bij den Herder

Viking Boxsprings Sirius

Ons middenklasse model Sirius Continental combineert geweldig comfort met een aangename prijs. De Sirius Continental is uitgerust met 2 lagen pocketveren voor individuele drukontlasting. Het matras heeft 5 zones die uw schouders, taille, heupen, dijen en voeten tot in perfectie volgen. Heeft u een wat bredere taille en/of heupen? Dan is dit model een prima keus. De kern van de Sirius Continental is verkrijgbaar met soft, medium en firm veren.
Topmodel
10

Zeer klantvriendelijk

Vriendelijk en kundig. Prachtige winkel.
- Haagen
524 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
10

Zeer klantvriendelijk

Vriendelijk en kundig. Prachtige winkel.
- Haagen
524 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een Viking boxspring is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 - 17.00
Zaterdag 23 december van 9.30 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur