Styldecor Boxsprings Bij Den Herder

Handgemaakte Belgische Luxe Bedden
Wij besteden tijd en aandacht aan de realisatie van het bed van uw dromen.

Styldecor boxsprings Mooi in detail

Bij Styldecor besteden we alle tijd en aandacht aan de realisatie van het bed van uw dromen. Zowel wat comfort als vormgeving betreft. Styldecor combineert luxebedden met hoogtechnologische matrassen, hiervoor gebruiken we enkel de allerbeste materialen. De grondstoffen worden zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en levensduur. Elke bedcombinatie wordt feilloos volledig met de hand gemaakt in onze eigen ateliers, met oog voor detail.

Highlights

Styldecor boxspring Modern Uni

Het hoofdbord Modern Uni is een prachtig hoofdbord wat eigenlijk past in ieder eigentijds interieur. De hoogte van het hoofdbord is 100 cm hoog.
Meest verkocht

De Styldecor boxspring die bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Den Herder met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Boxsprings styldecor | Voor het leven 

Voor een Styldecor boxspring gebruiken ze enkel de allerbeste materialen. De grondstoffen worden zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en levensduur. Waardoor je ook een duurzame boxspring koopt met alleen maar hoogwaardige en natuurlijke materialen. De boxspring van Styldecor heeft pocketveren en is voorzien, aan de bovenzijde, van een 3D spiegel met geïntegreerde anti-slip voor een optimale ventilatie van jouw bed.

Image

Boxspring Styl box

De Styl Box is de standaard Styldecor boxspring met een ventilerende 3D-antislip spiegel en thermisch geharde pocketveren. 

Image

Boxspring Curvette box

Boxspring met opstaande rand van 3cm hoog waardoor uw matras nog beter blijft liggen en een mooiere overgang met de boxspring creëert.

Image

Boxspring deluxe box

De luxe boxspring van styldecor heeft thermisch geharde pocketveren, een 3D-antislip spiegel en is afgewerkt met een dubbele bies.

Raak geïnspireerd door Styldecor boxsprings bij den Herder

Styldecor Boxspring Versailles XIII

Wil je echt een statement maken in je slaapkamer en een Hotel Sjiek uitstraling neerzetten kies dan voor de Boxspring Versailles XIII. De hoogte van dit hoofdbord is 130 cm en maar liefst 18 cm dik!

Styldecor boxspring Madeleine de Luxe

Hou je van een klassieke uitstraling en een mooie combinatie van stof afgewerkt met een prachtige houten sierlijst kies dan voor de Madeleine! Dit hoofdbord is met de hand genopt waardoor je echt een hele mooie luxe afwerking krijgt! Dit hoofdbord is 120 cm hoog en 7 cm dik.
Topmodel
10

Goede winkel met fijn personeel

Goed advies fijn niet opdringerig personeel. Laten je rustig eerst even rondkijken en als je wat wilt vragen ook de tijd voor je nemen.
- Dronten
528 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
10

Goede winkel met fijn personeel

Goed advies fijn niet opdringerig personeel. Laten je rustig eerst even rondkijken en als je wat wilt vragen ook de tijd voor je nemen.
- Dronten
528 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een boxspring is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 - 17.00
Zaterdag 23 december van 9.30 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur