sleepimage boxspring

Voortaan wel uitgerust wakker worden?
Slaap dan op een sleepimage boxspring en ontdek waarom deze boxspring perfect past bij jouw lichaam.

elke nacht goed, elke dag beter

De sleepimage boxsprings kenmerken zich door een duurzaam houten frame en de hoge kwaliteit pocketveren die in de boxsprings gebruikt worden. De boxsprings van sleepimage zijn volledig gezoneerd, dit betekent dat de boxsprings een soepele schouderzone en een ondersteunende lendezone heeft. Deze zones zorgen ervoor dat je lichaam dat beetje extra ondersteuning en ergonomie krijgt die je tijdens je slaap nodig hebt.

sleepimage boxspring

De boxsprings zijn afgewerkt met 100% natuurlatex, afkomstig uit de rubberboom. Hierdoor geeft de boxspring jou een heerlijk zacht en comfortabel slaapcomfort. Deze natuurlatex wordt in Nederland gemaakt. Door de strenge controles van de Nederlandse en Duitse keuringsdiensten, kunnen we gerust stellen dat dit de beste meest zuivere, duurzame en ergonomische natuurlatex is.
Meest verkocht

De sleepimage boxspring die bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Den Herder met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Raak geïnspireerd door sleepimage boxsprings bij den Herder

sleepimage Boxspring Gold

De boxsprings van Sleepimage worden gestoffeerd met de mooiste meubelstoffen. Je kunt kiezen uit een zeer uitgebreide stoffen collectie van verschillende type stoffen en verkrijgbaar in vele kleuren die geschikt zijn voor ieder type interieur. De stoffen die wij gebruiken voldoen aan het aantal Martindale en zijn getest op lichtechtheid.

'Wist je dat 60% van de mensen op een verkeerd matras wakker worden?'

10

Een geweldige koopervaring.

Een geweldige voorlichting met een luisterend oor gekomen tot de aankoop van een heerlijk bed en alles wat er bij hoort. Super ontvangen!
- Ermelo
532 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
10

Een geweldige koopervaring.

Een geweldige voorlichting met een luisterend oor gekomen tot de aankoop van een heerlijk bed en alles wat er bij hoort. Super ontvangen!
- Ermelo
532 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een boxspring is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

sleepimage advies

Om een juiste keuze te maken binnen onze sleepimage collectie maken wij gebruik van ons compleet nieuwe en unieke meetsysteem! In drie stappen komen we samen tot het slaap advies welk slaapcomfort het beste bij jou past en jouw individuele slaapbehoeften!

  • Een korte intake onder het genot van een kopje koffie of thee. Tijdens dit gesprek kijken we wat jouw wensen en misschien lichamelijke ongemakken zijn waar we rekening mee moeten houden bij het kiezen van je nieuwe slaapcomfort.
  • De sleepimage meting; We maken een foto van jou met ons unieke meetsysteem. Aan de hand van de meting gaan we zien welk type matras en hoofdkussen het beste bij jou past!
  • Het testen van de sleepimage boxspring: We gaan liggen op het matras en hoofdkussen wat aan de hand van onze meting wordt geadviseerd.

Bij den Herder Harerwijk werken wij graag met de sleepimage collectie. Kom eens langs en ervaar dit mooie natuurlijke slaapcomfort! Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf deze unieke en persoonlijke manier van advies!

Want jouw slaap verdient onze aandacht.

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 - 17.00
Zaterdag 23 december van 9.30 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur