Tecfor care Hoog Freestyle Plus Lattenbodem

Het Freestyle Plus Bed in Bed systeem voor je zorgbed?
Profiteren van het gemak en de functionaliteit van een hoog laag bed, zonder van je eigen vertrouwde ledikant af te zien.

Elba Milaan Hoog Laag bed tecfor care

Hoog Laag bed lattenbodem

Een hoog-laag bed met lattenbodem kan doorgaans eenvoudig worden geïnstalleerd in je bestaande bedframe. Dat betekent dat je kunt blijven slapen in je eigen vertrouwde bed, maar met de voordelen van een hoog-laag bed. Naast deze lattenbodem voor hoog-laag bedden bieden we ook bijpassende ledikanten aan die extra opties bieden en verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen.

Highlights

Freestyle Plus hoog laag lattenbodem

De Freestyle Plus hoog-laag lattenbodem combineert het geavanceerde Freestyle flatframe lattenbodem met het revolutionaire ECO-BiB systeem (Eco Bed in Bed systeem). Hiermee wordt niet alleen een ongeëvenaard slaapcomfort gegarandeerd dankzij de 42-lats lattenbodem, maar ook het gemak van een hoog-laag bed functionaliteit wordt moeiteloos geïntegreerd. Met zijn zelfdragende constructie is de Freestyle Plus een meesterwerk dat perfect past bij elke ledikant.
Meest verkocht

Gemak van het Freestyle Plus hoog laag bed

Het rugdeel van het Tecfor Freestyle Plus hoog laag bed is tot 70 graden omhoog te brengen waardoor je een gemakkelijke zit krijgt in bed.

Het voetendeel kant tot 30 graden omhoog gebracht worden waardoor je benen ontspannen kunnen in een gezonde positie

Het freestyle Plus bed is in hoogte verstelbaar, waardoor verzorging op werkhoogte kan gebeuren. Hierdoor is dit bed een ideaal zorgbed.

Het hoog laag bed dat bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Den Herder met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Kenmerken Freestyle Plus hoog laag bed

Optioneel Freestyle Plus hoog laag bed

Handige hulpmiddelen van Tecfor Care bij Den Herder

7

Goed geregeld tot nu toe

Prettige verkoper met een goed advies en keurige levering. Nu wacht ik nog op een reactie op een vraag die nadien door ons gesteld is over een kleine wijziging.
- Putten
510 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
7

Goed geregeld tot nu toe

Prettige verkoper met een goed advies en keurige levering. Nu wacht ik nog op een reactie op een vraag die nadien door ons gesteld is over een kleine wijziging.
- Putten
510 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een bed is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 - 17.00
Zaterdag 23 december van 9.30 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur