Tecfor care Hoog Laag bed Lattenbodem

Een lattenboden voor je zorgbed?
Wij onderkennen dat goede zorg begint met een goede nachtrust.

Freestyle Plus Hoog Laag lattenbodem

Hoog Laag bed lattenbodem

Een hoog-laag bed met lattenbodem kan doorgaans eenvoudig worden geïnstalleerd in je bestaande bedframe. Dat betekent dat je kunt blijven slapen in je eigen vertrouwde bed, maar met de voordelen van een hoog-laag bed. Naast deze lattenbodem voor hoog-laag bedden bieden we ook bijpassende ledikanten aan die extra opties bieden en verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen.

Highlights

Freestyle Plus hoog laag lattenbodem

De Freestyle Plus hoog-laag lattenbodem combineert het Freestyle flatframe lattenbodem met het ECO-BiB systeem (Eco Bed in Bed systeem). Dit biedt niet alleen hoog slaapcomfort dankzij de 42-lats lattenbodem, maar ook het gemak van een hoog-laag bed functionaliteit. Door zijn zelfdragende constructie is de Freestyle Plus geschikt voor alle ledikanten.
Meest verkocht

Het hoog laag bed dat bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Den Herder met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Handige hulpmiddelen van Tecfor Care bij Den Herder

10

Een geweldige koopervaring.

Een geweldige voorlichting met een luisterend oor gekomen tot de aankoop van een heerlijk bed en alles wat er bij hoort. Super ontvangen!
- Ermelo
532 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
10

Een geweldige koopervaring.

Een geweldige voorlichting met een luisterend oor gekomen tot de aankoop van een heerlijk bed en alles wat er bij hoort. Super ontvangen!
- Ermelo
532 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een bed is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 - 17.00
Zaterdag 23 december van 9.30 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur