Tecfor care Hoog Laag bed

Een kwalitatief zorgbed?
We erkennen het belang van een goede nachtrust als essentieel voor hoogwaardige zorg.

Tecfor care hoog laag bed Logo

Hoog Laag bed voor gemak

Bij het selecteren van een hoog-laagbed is het cruciaal om je persoonlijke voorkeuren zorgvuldig te overwegen, zodat je kunt genieten van een optimale nachtrust. Onze slaapadviseurs zijn beschikbaar om je deskundig advies te bieden en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw behoeften.

Highlights

Elba royal hoog laag bed

Het Elba Royal hoog-laagbed met ledikant biedt hoogwaardige kwaliteit en tal van verstelmogelijkheden, terwijl het voldoet aan alle comfort- en ergonomische eisen van een modern hoog-laagbed. Beschikbaar in drie verschillende stofsoorten en vijf kleuren, is de Elba Royal met ledikant een uitstekende keuze voor thuisgebruik, maar ook zeer geschikt voor gebruik in verpleeghuizen.
Meest verkocht

Het hoog laag bed dat bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij den Herder met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Elba Excellent hoog laag bed

Het Elba Excellent hoog-laagbed met ledikant is een hoogwaardig tweepersoonsbed met uitgebreide verstelmogelijkheden dat voldoet aan alle comfort- en ergonomische vereisten van een modern hoog-laagbed. Met keuze uit twee verschillende uitvoeringen en maar liefst veertien kleuropties, biedt de Elba Excellent met ledikant een bijzonder geschikte optie voor thuisgebruik, maar is ook zeer geschikt voor gebruik in verpleeghuizen.

Handige hulpmiddelen van Tecfor Care bij Den Herder

Elba Milaan hoog laag bed

Het Elba Milaan hoog-laagbed met ledikant is een hoogwaardig tweepersoonsbed met talrijke verstelmogelijkheden dat voldoet aan alle comfort- en ergonomische normen van een modern hoog-laagbed. Beschikbaar in twee eigentijdse en robuuste uitvoeringen, biedt de Elba Milaan met ledikant keuze uit maar liefst vijftien kleuren, inclusief prachtige stoffen en lederen structuren.
Topmodel

Het hoog laag bed dat bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Den Herder met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage
7

Goed geregeld tot nu toe

Prettige verkoper met een goed advies en keurige levering. Nu wacht ik nog op een reactie op een vraag die nadien door ons gesteld is over een kleine wijziging.
- Putten
510 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
7

Goed geregeld tot nu toe

Prettige verkoper met een goed advies en keurige levering. Nu wacht ik nog op een reactie op een vraag die nadien door ons gesteld is over een kleine wijziging.
- Putten
510 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een bed is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 - 17.00
Zaterdag 23 december van 9.30 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur