Swissflex Lattenbodems bij Den Herder

Maak kennis met de lattenbodems van Swissflex en het systeem dat je de perfecte nachtrust kan bieden.

Swissflex logo

Gewoon het allerbeste

Lattenbodems van Swissflex zijn de perfecte basis voor een comfortabel slaapsysteem. In combinatie met de matras zorgt de lattenbodem voor een comfortabele, ergonomische lighouding. Ga liggen in uw favoriete houding en ontspan. Onze hoogwaardige lattenbodems ondersteunen uw lichaam zonder dat u het merkt. Dankzij de innovatieve bridge®-technologie passen de lattenbodems zich bovendien buitengewoon flexibel aan elke lichaamsvorm aan.

Highlights

Uni 20

Deze exclusieve klassieker is gebaseerd op de innovatieve golflattenconstructie van Swissflex. Deze frameloze lattenbodem is het enige model in het assortiment waarbij de golflatten en latten in probleemzones als de schouderzone een verschillende elasticiteit hebben. Elke afzonderlijke dubbele golflat kan bovendien handmatig worden aangepast.
Meest verkocht

de Swissflex die bij je past

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Den Herder met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste Swissflex lattenbodem en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.

Uni 12 Bridge ®

Dit model is in de bovenlichaamzone van het ligvlak met de Bridge®-technologie uitgerust en biedt zodoende een uiterst harmonieus ligcomfort

Raak geïnspireerd door Swissflex  bij den Herder

Uni 22 Bridge ®

Deze hightech lattenbodem combineert de nieuwe Bridge®-technologieën met de beproefde Swissflex® golflatten over het gehele ligvlak en biedt bovendien het maximum aan comfortniveaus voor optimale lichaamsondersteuning en ultiem ligcomfort.
Topmodel
10

Een geweldige koopervaring.

Een geweldige voorlichting met een luisterend oor gekomen tot de aankoop van een heerlijk bed en alles wat er bij hoort. Super ontvangen!
- Ermelo
532 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
10

Een geweldige koopervaring.

Een geweldige voorlichting met een luisterend oor gekomen tot de aankoop van een heerlijk bed en alles wat er bij hoort. Super ontvangen!
- Ermelo
532 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Maak een afspraak

Bij het kiezen van een lattenbodem is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar je persoonlijke wensen om een ultieme nachtrust te bereiken. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar met een deskundig advies over de beste keuze voor jou. Maak nu een afspraak en ontdek vrijblijvend welke keuze voor jou de beste is. Vraag nu aan.
Advies

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 - 17.00
Zaterdag 23 december van 9.30 tot 16.00Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur