Ruime Keuze Bedden & Lattenbodems Van Hoge Kwaliteit

Elke nacht een optimale nachtrust en daardoor uitgerust wakker worden?
Laat je in onze showroom adviseren door één van onze experts.
Slapen is tenslotte ons vak!

Bedden in alle soorten en maten

Iedereen geniet graag van een goede nachtrust. Daarom is het enorm belangrijk om te zorgen voor een bed dat lekker slaapt. De bedbodem bepaalt voor het grootste deel het comfort van een bed. Kom langs in onze winkel! Onze slaapexperts staan voor je klaar om je te helpen bij de juiste keuze.

Het geheim van een goede lattenbodem

Een lattenbodem bestaat uit een houten frame met latten erop of erin. Hoe meer latten de lattenbodem heeft, hoe meer ondersteuning hij biedt. Wanneer de lattenbodems nauwkeurig worden afgesteld op elke lichaamsvorm bieden ze nog eens extra comfort.

Het perfecte bed voor jouw lichaam

Met behulp van onze sleepimage meting ontvang je bij Den Herder met hart en ziel een passend advies over jouw mooiste bed en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust.
sleepimage

Auping Bedden

Een Auping bed dankt haar bekendheid aan haar unieke spiraalbodems. In 1888 ontwierp oprichter Johannes Auping een hygiënisch en goed ventilerend bed voor het ziekenhuis.
10

Goede winkel met fijn personeel

Goed advies fijn niet opdringerig personeel. Laten je rustig eerst even rondkijken en als je wat wilt vragen ook de tijd voor je nemen.
- Dronten
528 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
10

Goede winkel met fijn personeel

Goed advies fijn niet opdringerig personeel. Laten je rustig eerst even rondkijken en als je wat wilt vragen ook de tijd voor je nemen.
- Dronten
528 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Swissflex Lattenbodems

Lattenbodems van Swissflex zijn de perfecte basis voor een comfortabel slaapsysteem. In combinatie met de matras zorgt de lattenbodem voor een comfortabele, ergonomische lighouding.

Röwa Lattenbodems

Als herboren wakker worden, dat is misschien wel het fijnste gevoel ter wereld. Röwa staat voor het dagelijks opnieuw beleven van dit gevoel.

De aankoop van een bed doe je niet dagelijks en is een beslissing waar je een redelijke tijd mee vooruit moet. Hierdoor vinden wij het dan ook erg belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt en hier hoort proefliggen in onze ogen zeker bij. Maak een afspraak met één van onze slaapexperts, kom proefliggen in onze winkel en ontvang slaapadvies op maat.

Garanties zijn afhankelijk per merk en per model. De garantie die wij vanuit Den Herder hier bovenop doen is dat jij altijd kan rekenen op ons deskundig advies. Hierdoor ga jij altijd met de beste slaapoplossing naar huis. Hiernaast bieden wij de volgende garanties:

 

  • Omruilgarantie binnen 30 dagen.*

  • 10 jaar garantie* op alle bodems en matrassen vanaf €500,00 (per item)

  • Kosteloos advies styliste. 

  • Geen voorrijkosten bij de service die wij verlenen.

  • Kosteloos haal/breng service indien het moeilijk is zelfstandig te komen.

  • Advies aan huis, voor iedereen die het prettig vindt thuis te worden voorgelicht.

  • Kosteloos een leenbed bij langere levertijd.

Met de sleepimage meting onderzoeken wij in onze winkel aan de hand van jouw profielscan de ideale opbouw van het matras. Met deze inzichten kunnen we je een ultiem advies geven over welke slaapoplossing past bij jouw lichaam. Plan nu een slaapadvies gesprek in en ontvang slaapadvies op maat.

De winkel is van dinsdag tot zaterdag geopend tussen 9:30 en 17:00 uur. 

Wil je advies op maat ontvangen van één van onze experts? Dan is het raadzaam om van te voren een afspraak in te plannen zodat wij alle tijd hebben om goed slaapadvies te kunnen geven.

Niet in gelegenheid om naar de winkel te komen? Geen probleem, neem telefonisch contact op met onze winkel om een afspraak te maken voor advies aan huis.

Ivm de feestdagen hebben we op
2 dagen aangepaste openingstijden:

Vrijdag 22 december van 9.30 - 17.00
Zaterdag 23 december van 9.30 tot 16.00



Onze openingstijden zijn op:

Dinsdag t/m vrijdag van 9.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 9.30 - 17.00 uur